Schadeherstel

24 uur per dag bereikbaar!

Met een ruime ervaring in de bouw heeft A+ Bouw zich ontwikkeld tot expert op het gebied van allerlei soorten schade aan uw woning of bedrijfspand, zoals waterschade, brandschade, stormschade, inbraakschade, glasschade en bouwtechnische mankementen. Wij bieden niet alleen onafhankelijk advies en een duidelijke offerte voor de verzekering, maar u kunt ook bij ons terecht voor het herstellen van de schade en de afhandeling met de verzekering. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw schades snel op te lossen!

Wij handelen schades af voor particulieren en bedrijven in Brabant en Limburg, bijvoorbeeld in plaatsen als Ysselsteyn, Venray, Horst, Deurne en Milheeze.

Duidelijke offerte

A+ Bouw is niet verbonden aan één verzekeraar, zodat wij u – na het opnemen van de schade – een onafhankelijk advies kunnen geven. Onze offertes voldoen aan alle eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen, zoals scheiding van de btw op materiaalkosten en arbeidsuren, en een duidelijke specificatie van de kosten. Het kan bijvoorbeeld gaan om een bouwtechnisch mankement waarvan de schade alleen aangemeld hoeft te worden voor vergoeding, of om een brandschade die u zo snel mogelijk hersteld wilt hebben.

Snel hersteld

Door korte lijnen met verzekeraars en een ruim netwerk van ervaren onderaannemers kunnen wij uw schade snel herstellen. A+ Bouw biedt u één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en een vaste opleverdatum, waar wij niet van afwijken.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw woning of bedrijfspand? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk duidelijkheid: is het nog de moeite van het herstellen waard, wat gaat dat kosten en zal de verzekering (een deel van) de schade vergoeden? A+ Bouw biedt u graag duidelijkheid. Wij nemen de schade op en maken voor de verzekering een heldere offerte, zodat u snel antwoord hebt op al uw vragen. Vervolgens kunnen wij alle bouwwerkzaamheden en de afhandeling met de verzekering voor u regelen.

Wij vertellen hier wat meer over de diverse soorten schade en de mogelijkheden tot herstel.

Waterschade

Met het klimaat in Nederland heeft uw pand veel te verduren. Het komt dan ook regelmatig voor dat het dak niet zo waterdicht is als u dacht, of dat de muren opeens wel erg waterdoorlatend zijn. Hierdoor kunnen uw spullen, maar ook bijvoorbeeld de fundering of de dakbalken van uw pand ernstige schade oplopen.

A+ Bouw komt bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken: wat is de oorzaak van de lekkage en hoe kunnen we dat zo snel mogelijk oplossen? Wij maken een offerte voor de verzekering en pakken desgewenst de schade meteen aan.

Brandschade

Brand in uw woning of bedrijfspand is een ingrijpende gebeurtenis. Allereerst is een brand levensgevaarlijk en bent u blij als u veilig buiten staat. Maar uw pand heeft waarschijnlijk flink wat schade opgelopen door het vuur en het blussen van de brand. Om vervolgschade te voorkomen (bv. aan het fundament) moet de schade zo spoedig mogelijk hersteld worden. A+ Bouw kan de herstelwerkzaamheden op korte termijn uitvoeren, zodat uw pand snel weer bewoonbaar is. Is het pand niet meer te redden, dan regelen wij voor u de zaken met de verzekering.

Stormschade

Valt er een omgewaaide boom op uw huis of zijn er een aantal dakpannen van het dak gewaaid? Door het onvoorspelbare weer in Nederland komt dit vaker voor dan u denkt. Niet alleen uw pand kan door storm beschadigd zijn, maar ook aanbouwen, tuinen en schuttingen. Bij stormschade is bovendien het risico op waterschade groot. Met een snel herstel van de schade voorkomt u vervolgschade en hogere kosten voor herstel.

Bouwtechnische mankementen

Door bouwtechnische fouten of door ouderdom kan er veel schade ontstaan aan uw woning of bedrijfspand. Wij komen graag bij u kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen en wat de mogelijkheden bij de verzekering zijn. Bouwtechnische mankementen (en de gevolgen daarvan) kunnen vaak verholpen worden, maar soms is een pand zo oud dat schadeherstel niet meer rendabel is. U kunt aan de hand van ons advies zelf beslissen wat de beste optie is.

Wilt u meer informatie of een advies over herstelwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!